Online cégalapítás

A cégalapítás rövid menete

 1. Cégforma kiválasztása

  Weboldalunkon a KKt., ZRt., Kft., Bt alapítás menüpontok alatt megtalálja az adott cégformára jellemző tulajdonságokat, és azt kinek ajánljuk. Az adott cégalapítás előtt Önnek kell eldöntenie milyen méretű, forgalmú vállalkozást kíván működtetni, illetve a működéshez szükséges befizetések és a felelősségi kérdések miként alakuljanak. Amennyiben igényli, természetesen segítünk Önnek a választásban, kereshet minket telefonon a 70/217-5701 számon vagy email-ben az info@cegalapitasmost.hu címen.

 2. Adatok megadása

  A kiválasztott cégforma ismertetésénél megtalálja a cégalapításhoz szükséges adatlapokat, amelyet kitöltve gyorsabb ügyintézés mellett tudjuk elkezdeni a cégalapítás folyamatát.

 3. Cégnév kiválasztása

  Javasoljuk, hogy cégének olyan nevet válasszon, ami könnyen megjegyezhető, kapcsolódik az Ön személyéhez illetve a választott tevékenységhez. Létező nevet vagy már létező névvel összetéveszthető nevet nem választhat. Amennyiben ellenőrizné, hogy a választott név foglalt-e itt megteheti: http://www.e-cegjegyzek.hu/ ezen belül az ingyenes céginformáció menüpontban/ cégkeresés cégelnevezés szerint.

 4. Szerződéskötés

  Az adatok egyeztetése után ügyvédeink egyikével személyesen találkozik, és ekkor kerül sor a cégalapítási szerződés végleges szövegének kialakítására, aláírására és az ügyvédi ellenjegyzésre.
  Felhívjuk figyelmét, hogy most kérheti az ügyintézést irodánkon kívül is!

 5. Illeték befizetése

  Az Ön által kiválasztott cégformára központilag meghatározott cégalapítási díjat kell megfizetni. Ez Bt-nél 25.000 Ft és Kft alapítás esetében 50.000 Ft . Az illetéket további Áfa nem terheli.

 6. Iratok benyújtása a cégbíróságra

  Az iratok benyújtását irodánk elektronikus úton végzi a Cégbíróság felé, ezzel kapcsolatban Önnek feladatai nincsenek.

 7. Cégbejegyzés

  A Cégbíróság ellenőrzi a cégalapítás során beadott dokumentumokat, majd bejegyzi a céget, a bejegyzésről értesítést küld. A bejegyzés gyorsasága a cégbíróság leterheltségétől függ, legfeljebb a benyújtástól számítva 2-3 napon belül megtörténik.

Szükséges okmányok

A cégalapításhoz szükséges okmányok:

 •  személyazonosító igazolvány /ügyvezető és tagok/
 •  lakcímkártya /ügyvezető és tagok/
 •  adókártya /ügyvezető és tagok/
 •  cég székhelyének választott ingatlan tulajdoni lapja /30 napnál nem régebbi/

A cégalapítás költségei

A cégalapítás költségeit itt megtekintheti...


Cégügyek