Online cégalapítás

Korlátolt Felelősségű Társaság, Kft alapítás

A Kft fogalma

A korlátolt felelősségű társaság, Kft, olyan gazdasági társaság, amely előre meghatározott összegű törzsbetétekből álló törzstőkével (jegyzett tőkével) alakul, amelynél a tag kötelezettsége a társasággal szemben csak törzsbetétjének szolgáltatására és a társasági szerződésben esetleg megállapított egyéb vagyoni hozzájárulás szolgáltatására terjed ki. A társaság kötelezettségeiért – törvényben meghatározott kivétellel – a tag nem felel.

Kiknek ajánljuk a Kft alapítást?

A Kft. nagyobb tőkeigényű, elsősorban nem családi, hanem üzleti partner alapon szerveződő vállalkozás. A kft a magasabb forgalmat bonyolító, nagyobb kockázatú vállalkozások tipikus formája.

Előnyök – hátrányok

A Kft alapítás akár egy személy által is kivitelezhető, a tagok felelőssége csak a törzsbetétjük szolgáltatására terjed ki, ezt meghaladóan a társaság tartozásaiért nem felelnek. A korlátolt felelősségű társaság, azaz Kft alapítás minimum 3.000.000.- Ft törzstőkével lehetséges.

Egyszemélyes, vagy többszemélyes korlátolt felelősségű társaság alapítás gyors és szakszerű módon, kedvező áron elvállaljuk!

Egyszemélyes Kft alapítás űrlapEgyszemélyes Kft alapítás - kattintson ide és töltse ki a szükséges űrlapot!


Többszemélyes Kft alapítás űrlapTöbbszemélyes Kft alapítás - kattintson ide és töltse ki a szükséges űrlapot!